5de provinciale ontmoeting

Een welgemeende proficiat van een supertevreden coach voor onze twee U13 judoka's Jorien en Hannes die vandaag deelgenomen hebben aan de vijfde provinciale ontmoeting te Merchtem.

Jorien zat in een poule met zeer veel uitdaging. In haar eerste kamp was de aandacht nog niet helemaal op punt en daar heeft de zeer sterke tegenstandster dan ook gebruik van gemaakt om een ippon te gooien. In de tweede kamp was het hard tegen hard en ging de strijd vrijwel gelijk op. Ondanks de zware tegenstand is Jorien is in de tweede kamp blijven aanvallen en kon ze hierdoor op beslissing de overwinning behalen. 

Hannes was weer in een uitstekende vorm en kon ook vandaag zijn wedstrijden vrij snel afwerken. De eerste wedstrijd heeft hij kunnen winnen met prima grondwerk. De tweede wedstrijd kon hij de tegenstander overnemen met een tani-otoshi. In de derde wedstrijd heeft Hannes de aanval van de tegenstander goed kunnen pareren en heeft hij met een tai-otoshi, gevolgd door grondwerk, de overwinning kunnen binneslepen.

Een prima begin voor een nieuw wedstrijdseizoen judo!!!