Appeltornooi Sint-Truiden

Een dikke proficiat aan onze judoka's die meegevochten hebben op het appeltornooi te Sint-Truiden. Jullie hebben zeer goed jullie best gedaan.

Gohan was al wat moe van de trainingen voor de wedstrijde, en was tijdens zijn eerste kamp nog niet volledig gerecupereed. Desondanks heeft hij toch volhard en stond hij er terug helemaal tijdens de tweede kamp. In de tweede kamp heeft hij heel goed gewerkt, al was de tegenstandster net iets sneller. 

Voor Tony was het zijn eerste wedstrijd en dit gaf hem toch wel wat extra stress. Gelukkig kon hij hier heel goed mee om. Hij heeft zeer veel aangevallen in de eerste kamp en kon zo op beslissing zijn eerste wedstrijdje winnen. In de tweede kamp moest hij het opnemen tegen dezelfde tegenstander, hierin werd hij een beetje verrast door een overname en verloor hij de wedstrijd met het kleinste verschil, een yuko. Nu was de stand terug gelijk en ging er een derde kamp komen die de beslissing ging geven. In deze kamp zag je dat beide tegenstanders aan elkaar gewaagd waren. Tony wist dat hij veel moest aanvallen en proberen om te kunnen winnen en dit deed hij ook uitstekend, ook hier won hij de wedstrijd op beslissing. 

Het belangrijkste van al is dat beide judoka's hun fantastisch geamuseerd hebben op de wedstrijd.