PK senioren 2015

Een dikke proficiat aan onze coaches vandaag op het provinciaal kampioenschap te Lennik! Christophe, Carolien, Shamil en Seyrian hebben allemaal zeer mooie judo laten zien.

 

Carolien bewees dat een tijdje weg geweest zijn van competitie geen probleem is voor haar en eindigde 3e in de categorie -70kg. Zo te zien heeft ze de wedstrijdspirit weer te pakken gekregen!

 

Seyrian en Shamil vochten beiden in de categorie -73kg, gekend als één van de grootste categoriën, met steeds zeer goede judoka's. Shamil was duidelijk nog niet helemaal genezen, waardoor hij spijtig genoeg niet op zijn toppunt geraakte en zijn judocapaciteiten, die we gewoon zijn te zien op training, niet ten volste kon tonen. Hij werd na zijn eerste gevecht uitgeschakeld.

Seyrian verloor eveneens zijn eerste gevecht, maar kreeg toch een herkansing. Hij won zijn tweede gevecht met een mooie ippon, maar werd spijtig genoeg uitgeschakeld tegen de uiteindelijke 3e plaats.

 

Christophe kwam wat trager op gang. Na zijn eerste wedstrijd te verliezen, herpakte hij zich en won de volgende 3 gevechten met zeer mooie ippons. De techniek ontbrak hem duidelijk niet en leverde hem een verdiende 1e plaats op! Provinciaal kampioen in de -66 kg !

 

Proficiat aan al onze coaches! We kunnen duidelijk nog veel leren van hen! Succes ook aan Christophe en Carolien die door hun podiumplaats geselecteerd zijn voor het Vlaams kampioenschap te Dendermonde volgende week. We duimen voor jullie!